"> ...
  • Anasayfa
  • https://www.facebook.com/kumas.alim.359126
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905357186113
  • https://www.twitter.com/@cahilchela1
  • https://www.instagram.com/yagmurtekstil44
  • https://www.youtube.com/channel/UCi0daJ3TF0oBA-UT6xE7ODA
ürünler
Linkler
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam417
Toplam Ziyaret622326

Anasayfa


     Dantel | 0535 718 61 13 | Örme Kumaş Alınır.

   
Üretici : Yağmur Tekstil
Fiyat : 1 TL (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
dantel kumaş alıcıları,dantel kumaş alan,dantel satın alan,dantel kumaş nereye satarım,dantel kim alır,dantel kumaş satanlar,dantel satan,,dantel kim
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Dantel

Dantel fırfır ya da pile toplamak anlamına gelen Fransızca bir terimdir; terim olan dikiş kumaş ya da şerit büzgülü, oluşturmak için 1bir yinelenen desen toplanan edildiği tekniği tarak ya da yaprakları. Tekniği giyim, aksesuar ve yorgan süslemek için yıllardır kullanılmaktadır; O zamandan beri, modern teknoloji tekniği akımı korumuştur hassas, hatta dantela oluşturmak için birden fazla araçları kullanmak izin verdi. Bugün birçok öğe gelinlik, çiçek Aplikler, yastık ve perde olmak üzere, katma görsel detay için dantelli edilebilir. Tekniği öğrenilmesi gereken detaylı bir tekniktir, ancak temelde eşit, katlama dikişi ve istenen sonucu elde edilene kadar bir malzeme uzunluğunun toplama oluşur.

Tarih ve Kullanım

Dantela, diğer pek çok sanat formları gibi, güncel moda trendleri bir canlanma yaşanıyor emek yoğun, zaman alıcı bir tekniktir. 19. yüzyılın sonlarında, teknik, şapka ve jüpon dahil kadın giyim, süslemeleri çok yaygın ve popüler bir yoluydu; Ancak, teknik, yıllardır civarında olmuştur – Birçok Orta Çağ’da olduğu kadar geri savunuyorlar. Tarihi dantelli parçaları bulunan homojenlik eski seamstresses düzgün biçimde aralanmış bir dantel kumaş için, aracın bir çeşit kullanılan inanmak çok tarihçi yol açmıştır. 1850’li etrafında, quilters ruche için yaratıcı yollar listesine ekleyerek, yorgan için üç boyutlu çiçek aplik oluşturmak için tekniği kullanmaya başladı

 dantel kumaş

Sürekli desenli çok güzel bir ince dantel kumaş – Bugüne kadar. Bir dokuma tekniği ile güzel bir saydam desen elde edebilirsiniz. Malzeme farklı elyaftan yıkanabilir – pamuk, ipek, yün, bu işlem, mevsimsel ürünlerin çeşitli dikmek için yapar.

2Şeffaf bir malzemeden popülerlik ve ışık zirve XIX yüzyılın ilk yarısında düştü. Onun çorap ve iç dekorasyon için üretilmiş çeşitli öğeleri anda. Yıllar sonra, ajur estetik değer kaybetmemiş, giderek kadınlar için moda elbiseler dikmek için kullanılmaktadır.

Güzel ajur üretilen öğeleri gibi elbiseler, bluzlar, iç çamaşırı, perde, masa örtüsü, dantel eldiven, peçete gibi. Uzun kusursuz tuval sadece bir el dokuması iplikler alabilir olmuştur. Şimdi, modern teknoloji sayesinde özel ekipman kullanımı ile yüksek kalitede ajur kumaşlar oluşturmak için yapar. Makine sac yaygın fantezi elbiseler dikmek için kullanılır, bunlar çağdaş iç ile dekore edilmiştir.

3Malzeme ana özelliklere sahiptir:

Şeffaflık,
hafiflik •,

bazıları sertlik •

gücü.
– Saf haliyle nadiren kumaşın kullanıldığı, genellikle diğer kumaşlar ile birleştirmek başlığında, basma, saten. Hafifliğini korurken diğer kumaşlar ile malzeme kombinasyonu, ürün kuvvet verir. Giyim esas olarak hizmet ederse doğal bir malzeme orijinal şekil deformasyonunu önlemek ve germe korur. Ürünün bakımı kendi dikiş kullanılan malzemenin bileşimi tarafından belirlenir.

Genel içinde yayınlandı | dandelion, dantalian, dantel örnekleri 2012, dantel örnekleri 2013, dantel örnekleri 2014, dantel örnekleri 2015, dantel örnekleri facebook, dantel örnekleri resimli, dantel örnekleri yeni, dantel örneği çıkarma, dantel örneği örnekleri, dantel örneği indir, dantel örneği modelleri, dantel örneği nasıl çıkarılır, dantel örneği vitrin takımı, dantel dresses, dantel elbise modeli, dantel elbise modelleri, dantel elbise modelleri 2011, dantel elbise modelleri 2012, dantel elbise modelleri 2013, dantel elbise modelleri 2014, dantel elbise modelleri 2015, dantel elbise modelleri tesettür, dantel elbise modelleri uzun, dantel elbise modelleri ve fiyatları, dantel elbise modelleri2013, dantel gelinlik 2013, dantel gelinlik 2014, dantel gelinlik istanbul, dantel gelinlik modelleri 2013, dantel gelinlik modelleri 2014, dantel gelinlik taki, dantel gelinlikler, dantel kumas fiyat, dantel kumaş çeşitleri, dantel kumaş elbise modelleri, dantel kumaş fiyatları, dantel kumaş fiyatı, dantel kumaş karışımı masa örtüleri, dantel kumaş metre fiyatları, dantel kumaş modelleri, dantel kumaş satın al, dantel kumaşlar, dantel kumaşı, dantel salon takımı örneği 202, dantela, dantela tacori, dantell, dantelli elbise modeli, dentelle, elbiselik dantel kumaş fiyatları, fransız dantel kumaş fiyatları, gelinlik dantel kumaş fiyatları ile etiketlendi | Leave a reply

Dantel Modelleri



Zaten bazı becerilere sahip ve sütun örme ana tip tığ nasıl biliyorsanız, dantel aynı zamanda güzel ve basit kravat. Farklı boyutlarda ve kanca iplik kalınlığı ile Deney farklı efektler 2elde etmek.

İlk zinciri bağla üzerinde iplik sabitleyin, sonra 21 hava döngüler zinciri kravat.

Bir ve hava döngü yapma hakkında bilgi için, “İpuçları” altında bulabilirsiniz.

Sen ilk dize uzunluğunu değiştirebilirsiniz, ancak desen artı bir döngü elemanlarının bir dizi karşılaması gerekir. Zincir uzunluk x 5 + 1 döngü, örneğin, 21, 26, 31, 36 ve böylece hücre sayısı olarak tanımlanır, böylece genellikle eleman, beş döngü içerir.

1 Ek döngü döndürülmesi gerekir. Dantel düz kenarını yapmak için – onun tek amacı böylece. Sen bir şey olmayacaktır.

Pamuk ve diğer iplik olacak ışık ve ince tığ işi dantel. Eğer kalın bir dantel bağlamak istiyorsanız, bir ince veya orta yün iplik alabilir. Eğer bir daha büyük boyutta kanca gerekir kalın iplik için unutmayın.

Uzatılmış döngü olun ondan zincirinin ikinci döngü bir kanca girin, iplik kapmak ve ileri çekin. Kalın iğne veya bir yuvarlak çubuk oluşan döngü geçirir.

Boyut iğneler ya da çubuklar ilmeklerin boyutuna ve satır yüksekliği ile belirlenir. Daha büyük serisi, çapı daha büyük.



 dantel kumaş alım satımı


Tüm zincir boyunca tekrarlayın kalan 19 dikiş başlangıç ​​zincirinin her döngü çekin. İğne kadran üzerindeki her döngü. Onu 20 sonunda uzatılmış döngüler olmalıdır.

Hava döngü zincirinin her bir döngü tipi kanca için, yakala ve ileri iplik döngü çekin. Sonra döngü veya iğne sopa içine girmek (veya, tersine, o döngü giymek – tercih gibi), ve sadece bir sonraki döngü geçiş.

Genel içinde yayınlandı | dandelion, danielle riendeau, danielle romeril, danielle rose, danielle rose truth, danielle ruiz, dantel çeyiz buca, dantel çeyiz dünyası, dantel çeyiz evi, dantel ceyiz aschaffenburg, dantel ceyiz blogspot, dantel ceyiz evi bakirkoy, dantel ceyizler, dantel ceyizlerim, dantel desenli yemek takımı, dantel dresses, dantel elbise modası, dantel gelinlik modası 2012, dantel masa örtüleri 2, dantel masa örtüleri örnekler, dantel masa örtüleri örnekleri, dantel masa örtüleri fiyatları, dantel masa örtüleri modeli, dantel masa örtüleri modelleri, dantel masa örtüleri ve peçeteler, dantel masa örtüsü örnekleri, dantel masa örtüsü örnekleri anlatımlı, dantel masa örtüsü örneği, dantel masa örtüsü modeli, dantel masa örtüsü modelleri, dantel masa örtüsü nasıl yıkanır, dantel masa örtüsü yapılışı, dantel modası 2013, dantel modası oyna, dantel modası oyunları, dantel modası oyunu, dantel modeleri, dantel modeli, dantel modeli 2013, dantel modeli indir, dantel modeli patikler, dantel modeli vitrin, dantel modeli yatak odası, dantel modelleri, dantel modelleri 2012, dantel modelleri 2013, dantel modelleri 2014, dantel modelleri bebek, dantel modelleri facebook, dantel modelleri oda takımı, dantel modelleri resimli, dantel modelleri yeni, dantel sehpa örtüsü, dantel sehpa örtüsü örnekleri, dantel sehpa örtüsü örneği, dantel sehpa örtüsü fiyatları, dantel sehpa örtüsü modelleri, dantel sehpa örtüsü modelleri 2010, dantel sehpa örtüsü yapılışı, dantela, dantela tacori, dantell, dantelleri, dantelleri dünyası, dantelleri modelleri, dantelleri modelleri 2011, dantelleri ornek, dantellerim, dantellerimi satmak istiyorum, dantellerin orgu, fransız dantel yemek takımı, karaca dantel desenli yemek takımı, karaca dantel yemek takımı, tuniklerde dantel modası, yemek takımı dantel örnekleri ile etiketlendi | Leave a reply

Dantel Kumaş Fiyatı

Dantel Kumaş. Ben hayrandı ama uzun gitti üstleri vardı. Biraz dantel satın alacak ama sonra bir çizgili dantel kalan küçük bir kalıntısını olduğunu hatırladı elbise benim eski kızı yaklaşık 3 yıl önce dikilmiş – bazen benim beni bile şaşırtıyor. Onlar benim en çok kullanılan ve pratik giysiler vardır ama onları sadece düz yerine biraz farklı ve ilginç olmak istiyorum.HER TÜRLÜ KUMAŞ İPLİK GİYİM ALINIR. 0536 336 43 43.. Ben de beyaz gömlek seviyorum.

Dantel Kumaş Alanlar. Burda. Desen 106 Nisan 2015 den – bir ben kuyuya 2016 yılından beri yapmak isteyen edilmiştir. Neredeyse kimono bir bel bandı ile üst görünümlü bir düştü omuz. Ben dantel parçaları beyaz yumuşak poli bir hurda kullanılır. Üst ana parçası hafif ipek gibi görünen bir kumaştan kesildi. Üst inşa etmek kolay oldu ama onlar üst zor olması gerekenden daha dikiş yapılan çünkü ben tamamen talimatları takip etmedi. Ben sadece bir kez yan dikişler kadar dikti tamamen üst inşa ve daha sonra bel bandı eklemişti.

Dantel paneli arkaya devam eder ve ben kol bantları dantel ekledi.

Dantel Kumaş. Genel olarak bu müthiş bir küçük desen – hurda kumaş küçük parçalar ve üst ana bölümünü kullanarak gerçekten harika sadece 70cm aldı. Bu eğilim tamamen geçti ve yersiz görünüyor vardır muhtemelen ne zaman – Ben yine bu desen çalışırken saten bazı hurda kullanarak ve renk engelleme deneme düşünüyorum ama kim olduğunu ne zaman biliyorum.

Dantel Kumaş. Ama şimdi benim orta o herhangi bir yeni yazlık giysiler satın almak istiyorum olmadığını açıkladı ama ona şort bir çift ve bir elbise dikmek için bana istiyor bir maraton 2 saatlik yolculuktan sonra seçilmiştir desenleri ve kumaş – Ben emin olun bu bir süre beladan beni tutacak.

Genel içinde yayınlandı | dandelion, dantel anglez kumaşa nasıl dikilir, dantel dresses, dantel kumas fiyat, dantel kumaş çeşitleri, dantel kumaş elbise modelleri, dantel kumaş fiyatları, dantel kumaş karışımı masa örtüleri, dantel kumaş modelleri, dantel kumaş satın al, dantel kumaşlar, dantela, dantela tacori, dantell, dental, dentelle, elbiselik dantel kumaş çeşitleri ile etiketlendi

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj